maandag 7 januari 2008

lachwekkend

Ben net uit m'n bed gestapt na een hele goede nacht. Ik zit nu voor m'n computer, 1 hand op het toetsenbord, het andere hand ondersteunt mijn hoofd. Mijn ogen vechten om open te kunnen blijven, maar verliezen de strijd. Het is met momenten best wel lachwekkend hoe de vermoeidheid met je lichaam speelt. Er over zitten zeuren helpt niet, slechts 1 oplossing nu, terug naar mijn bed!

4 opmerkingen:

Anita zei

Slaap maar, dat is op 't ogenblik echt de beste oplossing. Gewoon naar je lichaam luisteren en zonder nadenken (word je toch te moe van) doen wat dat lihcaam vraagt.
Volgende week gaat het beter, wees daar maar zeker van.
Groetjes...

Sofie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Sofie zei

Lieve Marie-France

Probeer je niet te verzetten tegen die vermoeidheid. Als je je moe voelt, rust dan maar 'n beetje... Stel het niet uit want zo ga je binnen de kortste keren over je grenzen! De vermoeidheid mag nu in geen geval de kans krijgen om zich op te stapelen... dus,
slaap, rust zoveel je kunt. Probeer het, wil je?

Veel liefs
Sofie

Anoniem zei

Leuk, vermoeid zijn... Ben zelf vier maanden suf thuis moeten blijven vanwege een stoem klierkoortsvirus, CMV eigenlijk, het broertje van. Ik heb zelf ook veel moeten luisteren naar mijn lichaam - en m'n vrouw :-) Maar het is niets vergeleken met wat jij meemaakt, en dan kan ik het me nog niet eens half voorstellen. Maar rusten en slapen lijkt me een goed idee. Doen dus. En anders zal je lichaam dat wel zeggen. Veel sterkte vanuit Leuven.