dinsdag 8 april 2008

veel pijnstillers aub

Heeft er aub iemand een oplossing om vrolijk de dag door te komen, als je overal pijn hebt en wreed misselijk bent ??

6 opmerkingen:

Elly S zei

Ik had zo gehoopt dat die chemopijnen je bespaard zouden worden. Als ik terugdenk aan een paar weken geleden kan ik me perfect voorstellen hoe je je voelt. Hopelijk doen de pijnstillers snel hun werk.
Liefs

Maria M zei

Probeer!
Ga weg,ga weg ,ga weg ,ga weg ,pijn!
Ik ga snel extra kaarsje branden.

blog ines zei

vraag doc een paardemiddel AUB !!

Anita zei

Hallo Marie-France,
het is al een tijdje geleden dat ik ben komen kijken (heb/had ook een dipje). Ik lees dat je met chemo 5 je reeks hebt mogen afsluiten. Wees blij... 3 weken vlugger van al die miserie af. 3 weken minder ziek. 3 weken vlugger die bestralingen en... 3 volle weken vlugger naar.... de kapper !!!
Wat die tatoekes betreft, niet erg hoor, ik denk telken dat ik me niet goed gewassen heb, vooraleer ik besef dat het "mijn" tatoe is.
Ik hoop dat de pijn ondertussen een beetje onder controle is en wens je een hele gezellige avond.

Hawkeye zei

Het is onredelijk om te verwachten dat je nu vrolijk zou kunnen zijn, dat is eigenlijk onmogelijk. Zeg JA,ik ben misselijk, JA ik heb pijn, JA dat is toch normaal? Het heeft geen zin om ergens tegen te vechten waar je toch niets aan kan doen. Wat je wel kan doen is aanvaarden dat het op dit ogenblik niet goed is, maar ook aanvaarden dat het maar tijdelijk is. Probeer gewoon ziek te zijn en niks te forceren, de MF zoals we ze allemaal kennen en graag hebben, is even uit de roulatie maar komt zeker terug!
DIKKE KNUFFEL VAN VERA

Maria M zei

Een goed weekend gewenst,zonder veel pijn!
Ik moet weeral naar een verjaardags feestje van mijn petekind,35 jaar geleden hebben ze mij als meter gekozen ,vandaar dat ik ieder jaar taart kan gaan snoepen.