donderdag 13 maart 2008

blozen

Het is echt wel grappig, ik loop hier rond met blozende wangen, een leuk nevenverschijnsel van de chemo, want ik zie er ineens supergezond uit ! Zal alleen niet blijven, vrees ik. Het doet me een beetje denken aan die Monchichi aapjes van vroeger, die zagen er ook altijd zo blozend gezond uit.
De misselijkheid is over, dus da's ook al positief.!

4 opmerkingen:

Anita zei

Goed zo Marie-France, je BENT over de helft. Nu is het aftellen niet meer te stuiten... Nog 2. Klinkt dat niet fantastisch?
Kan me die blozende appelkaakjes voorstellen, 'k heb in heel mijn leven er nooit zo gezond eruit gezien. (moet je dan eerste kanker voor krijgen, straf hè)
Ik wens je een rustig weekend, maar onder die misselijkheid zal dat wel lukken zeker!!! Ik moet morgen vrijdag nog even naar ziekenhuis om een portie Herceptine en zal dan misschien al even blozend als jij het weekend kunnen starten.
Dikke knuffel.

Elly S zei

Hey Marie-France,

Ik heb ook altijd zo'n rode kaakjes van de cortisone die je voor de chemo krijgt. Minder leuk is dat ik er ook hartkloppingen van krijg, maar net als de kaakjes duurt dat maar een dag of 2.
Goed dat je niet misselijk bent! Nu nog hopen dat je bloed goed blijft hé. Sterkte!

Maria M zei

Hopelijk is de chemo draagbaar vandaag.

Goed weekend!

Maria M zei

Als je een beetje uitgerust zijt van die zware chemo,loer je maar even naar een beetje goed nieuws van ons Elly,daar knap je soms ook van op.
Goed weekend!